Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αποτελέσματα 1ου "Θινάλιου" Σκακιστικού Μαραθωνίου

Με τη συμμετοχή 23 σκακιστών στο rapid και 11 σκακιστών στο blitz πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ο 1ος "Θινάλιος" Μαραθώνιος Σκακιού που διοργάνωσε το Σκακιστικό Τμήμα του ΑΟ Πεύκης, σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό-Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Δασκαλειού και το "COCOLOCO" beach bar, στο Β' Λιμανάκι Δασκαλειού Κερατέας.

Το τουρνουά rapid ήταν 5 γύρων και νικητής του ήταν ο Γεωργιανός ΙΜ Nikoloz Managadze, ενώ 2ος τερμάτισε ο Πολωνός Sienczewski Zbigniew και 3ος ο Ηλίας Ροϊνός.
(rapid: www.chess-results.com/tnr111151.aspx?lan=1)

Το τουρνουά blitz (που ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα!) ήταν 7 γύρων, με τον Nikoloz Managadze να ξαναπαίρνει την 1η θέση, με 2ο αυτή τη φορά τον Παναγιώτη Κώστα και 3ο τον Φίλιππο Κορνιώτη.
(blitz: www.chess-results.com/tnr111150.aspx?lan=1)

Νικητής του Μαραθωνίου ήταν (ποιος άλλος?) ο Nikoloz Managadze με 64 βαθμούς, 2ος ο Zbigniew Sienczewski με 50,5 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι Κώστας Παναγιώτης και Φίλιππος Κορνιώτης με 49,5 βαθμούς.

Στο ενδιάμεσο, οι παρευρισκόμενοι γευμάτισαν με σάντουιτς και αναψυκτικά (προσφορά του "COCOLOCO" beach bar) ενώ μετά τη λήξη του Μαραθωνίου ακολούθησε μεταμεσονύκτια μικρή γιορτή, με ψητά εδέσματα, ποτά και παγωτό!

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους Νίκο Στριλίγκα (ιδιοκτήτη του "COCOLOCO" beach bar), Μανόλη Σαλεβουράκη (μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δασκαλειού), Βασίλη Μήκα (μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ Πεύκης), Παύλο Δευτεραίο (διαιτητή και υπεύθυνο κληρώσεων), Νίκο Καμπάνη (σκακιστή, προπονητή και συγγραφέα σκακιστικών βιβλίων) καθώς και τους σκακιστές του ΑΟ Πεύκης Νίκο Ζαχαρίου, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη και Παναγιώτη Κώστα, για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία του τουρνουά!