Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Νεανικά Πρωταθλήματα Σκακιού 2013: Πρωταθλητής Αττικής ο Χρήστος Κράλλης - Δευτεραθλητής Αττικής ο Παύλος Δερμιτζάκης!


Με σημαντικές επιτυχίες για τα παιδιά του Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 12 Μαΐου στη Νίκαια τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 8,10 και 12 ετών στο σκάκι.


Στη μικρή κατηγορία των αγοριών (Α-08 ετών), ο Χρήστος Κράλλης "σάρωσε" όλους τους αντιπάλους του (7 νίκες σε 7 αγώνες!) και κατέκτησε την 1η θέση μεταξύ 38 διαγωνιζομένων και μαζί τον τίτλο του Πρωταθλητή Αττικής 2013!


Στη μεγάλη κατηγορία των αγοριών (Α-12 ετών), ο Παύλος Δερμιτζάκης τερμάτισε αήττητος (4 νίκες-3 ισοπαλίες) κατακτώντας τη 2η θέση μεταξύ 68 διαγωνιζομένων και το κύπελλο του Δευτεραθλητή Αττικής!


Στα κορίτσια (Κ-10 ετών), η Γεωργία Δερμιτζάκη κατέλαβε την τιμητική 4η θέση (19 συμμετοχές), ενώ στην κατηγορία αγοριών (Α-10 ετών), ο Δημήτρης Δερμιτζάκης δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία (3η θέση στην Αττική) και τερμάτισε 16ος (69 συμμετοχές).


Τέλος, στα μικρά κορίτσια (Κ-08 ετών), η Μαριάννα Δερμιτζάκη, στην πρώτη της συμμετοχή σε σκακιστικούς αγώνες, κατέλαβε την 9η θέση μεταξύ 18 διαγωνιζομένων.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες τους και την προσπάθειά τους, καθώς και στους προπονητές Νίκο Ζαχαρίου, Στάθη Γαζή και Nikoloz Managadze για τη σημαντική βοήθεια που τους προσέφεραν!

Ιστοσελίδα διοργάνωσης:
http://www.fysiolatris.gr/neanika2013