Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Διασυλλογικά 2011 (3ος γύρος)

Με "την πλάτη στον τοίχο" βρίσκεται πλέον η ομάδα του ΑΟ Πεύκης στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς την Κυριακή γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, αυτή τη φορά από την Αθλητική Ένωση Ποντίων Μελισσίων, με σκόρ 4 - 5,5.

Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι Καψούλης Γιώργος, Ζαχαρίου Νίκος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Ζωγράφος Φώτης, Χαλκιαδάκης Βαγγέλης, Βαζελάκη Σταματία, Ευθυμίου Βασιλική, Τσαγανός Αποστόλης, Μαυρόγαλος Ανδρέας και Αρμενιάκος Σωτήρης.
Τις νίκες της ομάδας σημείωσαν η 3η, η 4η (άνευ αγώνος), η 5η και η 10η σκακιέρα.

Έτσι η ομάδα μας ισοβαθμεί πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Σ.Ο Περιστερίου και τον Α.Κ. Ζωγράφου, με 0 βαθμούς.

Την ερχόμενη Κυριακή (6 Φεβρουαρίου) ο ΑΟ Πεύκης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Σ.Ο. Περιστερίου (διεύθυνση: Κρέσνας 80-82, Στάδιο Ατρομήτου Περιστερίου) σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας, η ομάδα του ΑΟ Πεύκης πάλεψε "στα ίσια" με την ομάδα της ΑΕΚ και τελικά ηττήθηκε οριακά με σκορ 3,5 - 4,5.

Με την ομάδα του Αττικής Φιλίας αγωνίστηκαν οι Σπυρόπουλος Θανάσης, Παπασταυρίδης Ευθύμιος, Καρυστιανός Πέτρος, Μαυρόγαλος Διονύσης, Κυριαζόπουλος Ανδρέας, Τόλιας Σπύρος, Παρασκευάς Γιώργος και Φρέσκου Μυρτώ.
Τις νίκες της ομάδας πέτυχαν η 2η, η 7η και η 8η σκακιέρα, ενώ η μοναδική ισοπαλία σημειώθηκε στην 6η σκακιέρα.

Την ερχόμενη Κυριακή (6 Φεβρουαρίου) θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας, όπου ο ΑΟ Πεύκης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού (διεύθυνση: Δημ. Μαλαγαρδή 9, Κορυδαλλός)