Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Διασυλλογικά Νεανικά Πρωταθλήματα ΕΣΣΝΑ

Ξεκίνησαν την Κυριακή 12/9 τα Ομαδικά Πρωταθλήματα Αττικής στις κατηγορίες Παίδων (-16) και Παμπαίδων (-12) που διοργανώνει η ΕΣΣΝΑ, ενώ την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει και το Ομαδικό Πρωτάθλημα Juniors (-8).

Οι αγώνες θα κρατήσουν 5 γύρους, με αγωνιστική κάθε Κυριακή πρωί στις 10:30'. Στις 2 πρώτες κατηγορίες αναμένεται να διεξαχθεί και Τελική Φάση (Final-8).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι 6μελείς για τις 2 πρώτες κατηγορίες (με υποχρεωτική συμμετοχή ενός τουλάχιστον κοριτσιού) και 3μελείς για την κατηγορία Juniors.

Ο ΑΟ Πεύκης συμμετέχει στα Πρωταθλήματα με 2 ομάδες, μία στην κατηγορία Παμπαίδων (-12) και μία στην κατηγορία Juniors (-8).

Την Κυριακή η ομάδα μας των Παμπαίδων αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Πανιωνίου ΓΣΣ, από την οποία ηττήθηκε με 4-2 (τις νίκες της ομάδας πέτυχαν οι Αρμενιάκος Σωτήρης και Κυριαζόπουλος Ανδρέας στην και σκακιέρα αντίστοιχα).

Την ερχόμενη Κυριακή (19 Σεπτεμβρίου) η ομάδα των Παμπαίδων παίζει εκτός έδρας με τον ΣΟ Καλλιθέας, ενώ ξεκινάει τους αγώνες της και η ομάδα των Juniors, η οποία θα φιλοξενήσει στην Πεύκη την ομάδα του ΑΣ Παπάγου.