Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

Ομαδικά Νεανικά ΕΣΣΝΑ 2010

Ξεκίνησαν την Κυριακή 28 Μαρτίου και συνεχίζονται αυτή την Κυριακή τρεις νεανικές διασυλλογικές διοργανώσεις που προκήρυξε η ΕΣΣΝΑ: Συγκεκριμένα πρόκειται για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, το Διασυλλογικό Κύπελλο Παίδων (-14) και το Διασυλλογικό Κύπελλο Παμπαίδων (-10).

Το Σκακιστικό Τμήμα του ΑΟ Πεύκης συμμετέχει με 2 ομάδες στις ανωτέρω διοργανώσεις, μία στο Κύπελλο Παίδων (-14) και μία στο Κύπελλο Παμπαίδων (-10).

Στον 1ο γύρο οι ομάδες μας σημείωσαν επιτυχή αποτελέσματα εκτός έδρας, καθώς η τετράδα των Παίδων νίκησε τον Πανιώνιο Δ' με 2,5 - 1,5 και η τετράδα των Παμπαίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου.

Αυτή την Κυριακή διεξάγεται ο 2ος γύρος των διοργανώσεων και οι ομάδες μας αγωνίζονται εντός έδρας: η ομάδα των Παίδων θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΟ "Ζήνωνα" Γλυφάδας, ενώ η ομάδα των Παμπαίδων θα παίξει με την Γ' ομάδα της ΑΠΟ "Αίγλης" Παπάγου.

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί στις 10:30' στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Τμήματος, Αγίας Παρασκευής 9, Λυκόβρυση (εργοστάσιο "ΒΕΝΕΤΗΣ").