Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

Τουρνουά "Άνοιξη 2010" προς τιμήν ΟΜ Σπύρου Λοβέρδου

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει κλειστό τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση και νόρμα τίτλου με την επωνυμία «Άνοιξη 2010».

Θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, τον Κανονισμό της ΕΣΟ και της FIDE.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκακιστές/στριες του Σ.Ο.Ν.Φ. με διεθνή βαθμό αξιολόγησης πάνω από 1700 (κατ’ εξαίρεση μπορούν να προσκληθούν νέοι σκακιστές του συλλόγου με μικρότερο ΕΛΟ με ευθύνη των διοργανωτών, καθώς και σκακιστές/στριες ομόρων συλλόγων με διεθνή βαθμό αξιολόγησης πάνω από 1900).
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος μέχρι τους 36.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, με έναρξη την Τρίτη 13 Απριλίου, στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας, Πλατεία Κολοκοτρώνη (Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια, (μετάβαση με το λεωφορείο αριθμός Β8, Α9 και Β9 στάση Κομπαρσίτα)

Ώρα έναρξης των αγώνων ορίζεται η 6:30' μ.μ.

Ο χρόνος σκέψης ορίζεται 90 λεπτά για τις πρώτες 40 κινήσεις και στην συνέχεια 15 λεπτά για την υπόλοιπη παρτίδα για κάθε σκακιστή με προστιθέμενο χρόνο 30” για κάθε κίνηση, από την πρώτη κίνηση.

Θα εισπραχθεί παράβολο 20 € από κάθε σκακιστή.
(Σκακιστές κάτω των 18 δεν πληρώνουν παράβολο)

Θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους της τελικής κατάταξης τουλάχιστον σε αναλογία 5:3:2 το εισπραχθέν παράβολο αφού αφαιρεθεί το κόστος της διοργάνωσης.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα χρηματικά έπαθλα μοιράζονται.

Σκακιστικά βιβλία θα δοθούν στους δύο πρώτους εφήβους σκακιστές.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail του ΣΟΝΦ: sonfilad@yahoo.gr και τον διαιτητή του τουρνουά κ. Οδυσσέα Βαζελάκη (τηλ. 2102528417 και e-mail: odysulys@yahoo.gr)

Περισσότερες πληροφορίες και ολόκληρη η προκήρυξη του τουρνουά στην ιστοσελίδα του ΣΟΝΦ.