Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

3ος γύρος Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων - Νίκες και για τις 2 ομάδες μας!

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της σκακιστικής ομάδας του Α.Ο. Πεύκης από την έδρα του Κέντρου Εκδηλώσεων Ομιλιών (ΚΕΟ) την Κυριακή, καθώς σημείωσε άνετη νίκη με σκορ 6-2, για την 3η αγωνιστική του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α' Τοπικής κατηγορίας!
Έτσι μετά από 3 αγωνιστικές, η ομάδα μας βρίσκεται μόνη στην 1η θέση του Β' Ομίλου της κατηγορίας, με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 6 βαθμούς!

Για το Κύπελλο Αττικής Φιλίας τώρα, η δεύτερη ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας επί του ΣΜΣ Ελευσίνας με 6-2, και έτσι με 4 βαθμούς (2 νίκες σε 3 αγώνες) βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας του Β' Ομίλου της διοργάνωσης.

Την επόμενη αγωνιστική οι ομάδες μας επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου θα αντιμετωπίσουν η μεν Α' ομάδα τον Αθλητικό Σύλλογο Αιγυπτιωτών Ελλήνων (ΑΣΑΕ) για το Πρωτάθλημα Α' Τοπικής, η δε Β' ομάδα τον ΑΣΟ "Δία" Πετρούπολης για το Κύπελλο Αττικής Φιλίας.

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης: 10:30' π.μ.) στο εντευκτήριο του σκακιστικού τμήματος (εργοστάσιο "Βενέτη", Αγίας Παρασκευής 9, Λυκόβρυση)