Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος" 2009: Τελικά αποτελέσματα - 3η θέση για τον Α.Ο. Πεύκης!

Την 3η θέση μεταξύ 18 σωματείων που αγωνίστηκαν στη Γ' κατηγορία του Διασυλλογικού Κυπέλλου "Σπύρος Μπίκος" 2009 κατέλαβε τελικά ό Α.Ο. Πεύκης, καθώς στον τελευταίο (7ο) γύρο αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με την Β' ομάδα του "Δία" Πετρούπολης με σκορ 4-4, σε έναν "επεισοδιακό" αγώνα, όπου η ομάδα αγωνίστηκε με μία σημαντική απουσία.

Στην ομάδα στοίχισε η εκτός έδρας ήττα από τον "Φοίνικα" Αγίας Σοφίας στον 4ο γύρο, καθώς συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς με την Πειραϊκή ομάδα (11), αλλά έχασε τη 2η θέση στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΟΚΕ ΑΤΕ με 12 βαθμούς, αφού στον τελευταίο γύρο σημείωσε νίκη εκτός έδρας επί του Σ.Ο. Σαλαμίνας.

Παρ'όλα αυτά, θεωρείται σημαντική η επιτυχία της ομάδας μας, καθώς μετά τη 2η θέση και άνοδο που πέτυχε στο Πρωτάθλημα της Β' Τοπικής, κατάφερε να διακριθεί σε μία δεύτερη διασυλλογική διοργάνωση μέσα στην ίδια χρονιά!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και την έφορο του Σκακιστικού Τμήματος, για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια του έτους να φέρουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, καθώς και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην εταιρία "ΒΕΝΕΤΗΣ" και τον πρόεδρό της, για τη φιλοξενία και υποστήριξη που παρέχει στο Σκακιστικό Τμήμα, από την πρώτη μέρα έναρξης της λειτουργίας του!

Οι απονομές και των 2 κυπέλλων που κατέκτησε ο Α.Ο. Πεύκης μέσα στο 2009 θα γίνουν στις 30 Δεκεμβρίου στη Νίκαια, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων Αττικής.