Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

7ο Φυσιολατρικό Όπεν- Νικητής ο Στάθης Γαζής- Πρωταθλήτρια Αττικής η Στεφανίδη!

Την πρώτη θέση μεταξύ 145 σκακιστών κατέλαβε ο σκακιστής του Α.Ο. Πεύκης FM Στάθης Γαζής στο 7ο Φυσιολατρικό Όπεν που διοργάνωσε ο δραστήριος σκακιστικός σύλλογος EOAO "Φυσιο-λάτρης" Νίκαιας και που διεξήχθη από 17-23 Ιουνίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Μάνος Λοϊζος" του Δήμου Νίκαιας.
Ο ισχυρός σκακιστής μας συγκέντρωσε 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες τερματίζοντας μόνος πρώτος, ενώ στη 2η-3η θέση με 6 βαθμούς ισοβάθμησαν ο FM Αγγελής Νίκος του Σ.Ο. Καλλιθέας και ο ΥΜ Κεσόγλου Κωνσταντίνος του ΔΗ.ΚΕ.Π. Άνω Λιοσίων, με τον σκακιστή του Σ.Ο. Καλλιθέας να κερδίζει τη δεύτερη θέση λόγω καλύτερου συντελεστή Μπούχολτζ.

Στο 7ο Φυσιολατρικό Όπεν ενσωματώθηκε με απόφαση της ΕΣΣΝΑ και το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αττικής Γυναικών 2009. Τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Αττικής (για 2η συνεχόμενη χρονιά) κατέλαβε η WFM Μαριάννα Στεφανίδη του Σ.Ο. Καλλιθέας, με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες. Δεύτερη τερμάτισε η 14χρονη Φράγκου Ελένη του "Φυσιολάτρη" Νίκαιας με τους ίδιους βαθμούς αλλά με χαμηλότερο συντελεστή ισοβαθμίας και τρίτη η 16χρονη Σελιανίτη Ελεάνα του ΕΕΣ Κορυδαλλού με 4,5 βαθμούς.

Όλα τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία του 7ου Φυσιολατρικού Όπεν δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του "Φυσιολάτρη".