Τρίτη, 12 Μαΐου 2009

Διασυλλογικά Νεανικά ΕΣΣΝΑ-αποτελέσματα 6ου γύρου

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10 Μαίου τα Νεανικά Διασυλλογικά Πρωταθλήματα που διοργάνωσε η ΕΣΣΝΑ τη φετινή άνοιξη.

Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (Μικτό Νεανικό) Πρωταθλήτρια Αττικής ανακηρύχθηκε η ισχυρή ομάδα του Ε.Ο.Α.Ο. "Φυσιολάτρη" Νίκαιας με 11 β. (5 νίκες - 1 ισοπαλία). Δεύτερη τερμάτισε η ομάδα του Γ.Σ. Ασπρόπυργου με 10 β. (4 νίκες - 2 ισοπαλίες) και τρίτη η ομάδα του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 9 β. (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα).

Στο Διασυλλογικό Κύπελλο Παίδων-16 την πρώτη θέση κατέλαβε η Εστία Νέας Σμύρνης με 12 β. (6 νίκες σε 6 αγώνες!), δεύτερη τερμάτισε η 1η ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας με 10 β. (5 νίκες - 1 ήττα) και τρίτη η 1η ομάδα του Σ.Ο. Καλλιθέας με 9 β. (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα).

Στο Διασυλλογικό Κύπελλο Παμπαίδων-12 κυπελλούχος για 2η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε η ομάδα του Φ.Ο.Ν. "Επικοινωνία" Ηρακλείου Αττικής με 12 β. (6 νίκες!), ενώ στη 2η-3η θέση είχαμε ισοβαθμία μεταξύ του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου και του Σ.Α.Σ. Κορωπίου με 10 βαθμούς, με την ομάδα του Α.Ο. Παραδείσου να παίρνει τελικά τη 2η θέση, λόγω μεγαλύτερου αριθμού νικών.

Οι νεανικές ομάδες του Α.Ο. Πεύκης την Κυριακή έχασαν από την Εστία Νέας Σμύρνης στο Μικτό Νεανικό (1-5) και από τον Α.Ο. Λεοντείου στο Κύπελλο Παμπαίδων (1,5- 2,5), αλλά ο βασικός στόχος, που ήταν η απόκτηση εμπειριών για τους μικρούς μας σκακιστές, οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, θεωρούμε ότι επετεύχθη!
Ευελπιστούμε ότι την επόμενη χρονιά, τα παιδιά του Α.Ο. Πεύκης θα παρουσιαστούνε ακόμα πιο δυνατά και θα διεκδικήσουν καλύτερες θέσεις και διακρίσεις στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα που θα λάβουν μέρος!