Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009

Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής-Τελική Φάση


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου το 21ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής 2009 στο Σχολικό Συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Πεύκης.

400 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Αττική, που είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην Τελική Φάση, αγωνίστηκαν σε τουρνουά 7 γύρων (ξεχωριστά ανά τάξη) για να αναδειχθούν οι καλύτεροι εξ' αυτών, οι οποίοι και θα παίρναν πρόκριση για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Χαλκιδική από 11-13 Απριλίου.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πεύκης κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητισμού και Αναψυχής του Δήμου Πεύκης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης (Δήμος Πεύκης, ΕΣΣΝΑ, ΔΕΑΚΑ Πεύκης) καθώς και στα στελέχη του Σκακιστικού Τμήματος του Α.Ο. Πεύκης, που εργάστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου για την επιτυχή έκβαση των αγώνων.

Όλα τα αποτελέσματα της Τελικής Φάσης, μαζί με τα ονόματα των παιδιών που προκρίθηκαν ανά τάξη για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ: http://www.essnachess.gr/files/sxolika/sxoliko09/2009PefkiTelika.htm