Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009

"Σκακιστική" πανδαισία στην Πεύκη το Σαββατοκύριακο!


Στην Πεύκη θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η γιορτή του Σχολικού Σκακιού της Αθήνας για το 2009! Συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα Βορειοανατολικής Περιφέρειας Αττικής, στο χώρο του Σχολικού Συγκροτήματος του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Πεύκης (οδός Κορίνθου & Ελευθερίου Βενιζέλου).

Διοργανωτές των αγώνων είναι η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, η Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού και Αναψυχής του Δήμου Πεύκης και ο Αθλητικός Όμιλος Πεύκης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων (Δημοσίων και Ιδιωτικών) του Δήμου Πεύκης, καθώς και των Δήμων Αμαρουσίου, Μελισσίων, Βριλησσίων, Πεντέλης, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Γέρακα, Παλλήνης, Κορωπίου, Κάντζας, Χολαργού, Παπάγου, Ψυχικού, Φιλοθέης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Χαλκηδόνας, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, Διονύσου, Δροσιάς, Ροδόπολης, Σταμάτας, Άνοιξης, Αγίου Στεφάνου, Κρυονερίου, Αφιδνών, Βαρνάβα, Ωρωπού και Ραφήνας.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο (2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Πεύκης) θα διεξαχθεί η Τελική Φάση του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι προκρίθηκαν από τα Περιφερειακά ή τα Τοπικά Σχολικά Πρωταθλήματα, από τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα που έγιναν το Δεκέμβριο στη Νίκαια, καθώς και οι πρωταθλητές (και πρωταθλήτριες) του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος 2008

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες του Σαββάτου θα είναι 5 γύρων για όλα τα παιδιά, ενώ στους τελικούς της Κυριακής, όσοι προκριθούν, θα παίξουν 7 γύρους.
Κάθε μαθητής-μαθήτρια θα αγωνιστεί μόνο με παιδιά της ίδιας τάξης.

Ώρα προσέλευσης και δηλώσεις συμμετοχής για το Σάββατο: 8:00' - 9:00' π.μ.
(Όσα παιδιά προσέλθουν μετά τις 9:00' θα αγωνιστούν από τον 2ο γύρο)