Σάββατο, 14 Μαρτίου 2009

478 συμμετοχές στο Περιφερειακό της Πεύκης!

Αθρόα ήταν η προσέλευση των μαθητών σήμερα στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο της Πεύκης, όπου πραγματοποιήθηκε το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Βορειοανατολικής Περιφέρειας Αττικής.
Οι αγώνες ξεκίνησαν απρόσκοπτα στις 9:30 π.μ. και τελείωσαν χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις στις 14:30' μ.μ.
478 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων έλαβαν μέρος στους αγώνες, εκ των οποίων οι 88 (67 αγόρια και 21 κορίτσια) προκρίθηκαν στην Τελική Φάση, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στον ίδιο χώρο.

Από τα νεανικά τμήματα του Α.Ο. Πεύκης είχαμε τη συμμετοχή 20 νεαρών σκακιστών (οι περισσότεροι έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στους αγώνες) και την πρόκριση 4 εξ' αυτών στην Τελική Φάση!
Ένα μεγάλο μπράβο στην Γεωργία Δερμιτζάκη (1ο κορίτσι στα Νηπιαγωγεία), στον Γιώργο Παρασκευά (1ο νικητή στην Α' Δημοτικού), στον Κωνσταντίνο Μαυρόγαλο (1η θέση σε ισοβαθμία στην Γ' Δημοτικού) και στον Ανδρέα Μαυρόγαλο (5η θέση και πρόκριση στην Ε' Δημοτικού)!
Συγχαρητήρια και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που έλαβαν μέρος, για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν!

Όλα τα αποτελέσματα του Σχολικού Πρωταθλήματος της Βορειοανατολικής Περιφέρειας, μαζί με τα ονόματα των μαθητών που προκρίνονται ανά τάξη, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ: http://www.essnachess.gr/files/sxolika/sxoliko09/baresults.htm

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος γύρος της Τελικής Φάσης θα αρχίσει αύριο στις 10:00' π।μ. και για το λόγο αυτό οι προκριθέντες μαθητές θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο των αγώνων το αργότερο μέχρι τις 9:30' π.μ. Όσοι προσέλθουν μετά τις 9:30' θα αγωνιστούν από τον δεύτερο γύρο.