Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά rapid

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ

Εορταστικό σκακιστικό τουρνουά rapid, με τη συμμετοχή 30 σκακιστών, διοργάνωσε το Σκακιστικό τμήμα του ΑΟ Πεύκης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γευστικής Ενημέρωσης, Β Ηπείρου 27, Μαρούσι.

Την έναρξη του τουρνουά κήρυξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και τόνισε την συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου σε ανάλογες κινήσεις.
Μετά από 7 συναρπαστικούς και μαχητικούς γύρους, νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο GM Στράτος Γρίβας με 6,5 βαθμούς, ενώ στη 2η-3η θέση ισοβάθμησαν οι ΟΜ Τασσόπουλος Μάριος και Γαζής Στάθης, με 5,5 βαθμούς.


Το έπαθλο της 1ης σκακίστριας απονεμήθηκε στην Βαζελάκη Σταματία, ενώ στα παιδιά καλύτερος έφηβος U-18 αναδείχθηκε ο Ντέλλας Στέφανος και U-12 ο Ασημακόπουλος Αναστάσιος.

Ο ΑΟ Πεύκης ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες καλές γιορτές, ευχαρίστησε τον ΑΟ Παραδείσου και τον ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας, για τη συνεργασία τους και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σκακιστική εκδήλωση, η οποία δε θ' αργήσει...

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ΑΟ Πεύκης, ενώ τα κρασιά ήταν από το Κελάρι Μπούτσικα και τα γλυκά από το Karavan Πεύκης.