Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008

3ο Σκακιστικό Camp (1 - 23 Αυγούστου 2008)

Μετά τις δύο πρώτες πολύ πετυχημένες προσπάθειες, η Kατασκήνωση «Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» διοργανώνει και το φετινό καλοκαίρι σκακιστικό camp για παιδιά ηλικίας από 6-14 ετών. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ως κύρια δραστηριότητα καθημερινές προπονήσεις σκακιού για αρχάριους και προχωρημένους σκακιστές. Υπεύθυνοι του προγράμματος θα είναι οι προπονητές Σπύρος Γιαννακουλόπουλος και Νίκος Ζαχαρίου.
Παράλληλα, με συνδιοργανωτή τον ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ θα διεξαχθεί επίσημο ανοιχτό κατασκηνωτικό τουρνουά διάρκειας 7 γύρων για τους συμμετέχοντες.Τις υπόλοιπες ώρες τα παιδιά θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος στις διάφορες δραστηριότητες του κατασκηνωτικού προγράμματος, όπως μπάνιο στην πισίνα ή στη θάλασσα, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πιγκ-πογκ, βραδινή ψυχαγωγία κλπ.
Το κόστος φιλοξενίας των παιδιών στην κατασκήνωση καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία των γονέων. Το παράβολο συμμετοχής στο σκακιστικό camp είναι 100€ για το πρώτο παιδί (50% έκπτωση για το 2ο παιδί, το 3ο παιδί δωρεάν) τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του προγράμματος (μαθήματα, προμήθεια σκακιστικού υλικού, έπαθλα, κλπ.)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους καταθέτοντας το παράβολο για το σκακιστικό πρόγραμμα σ’έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:
Α) EUROBANK: 0026-0253-41-0100973731 και Β) MILLENIUM BANK: 3573286
Προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στο 3o σκακιστικό camp υπάρχει μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008.
Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και 15 ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, επιστρέφεται το 100% του παραβόλου του σκακιστικού προγράμματος.
Για τα παιδιά που είναι μέλη σκακιστικών σωματείων και συμμετέχουν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, μετά από πρόταση του συλλόγου τους, οι διοργανωτές προτίθενται να επιστρέψουν στα σωματεία τους το 40% του παραβόλου συμμετοχής, για την ενίσχυση της προσπάθειάς τους.